Ана Ћурчић и Аца Булић ни после 28 година нису изгубили наду да је њихова ћерка жива и да је украдена осам дана након што је рођена. Како сазнају домаћи медији, Булић је након помирења са Аном опет покренуо процес тражења ћерке, па је платио детективе који су убеђени да су нашли њихову ћерку.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/AmiG Show

 

- Не бих јавно да причам о тој теми, ми смо рекли да сумњамо да нам је ћерка жива и наравно да ћемо да учинимо све да је нађемо, поготово сада кад смо заједно - рекао је Аца недавно.

Како извор близак Ани и Булићу тврди, они су ушли у траг једној породици у Македонији и постоји могућност да је дете управо тамо.

- Булић никад није престао да истражује тај случај, сада се само мало више ангажовао. Платио је озбиљне детективе који се баве искључиво тим. Недавно су добили информацију коју морају детаљно да провере. Постоји једна породица у Северној Македонији, која је усвојила девојчицу из Србије 1995. године у октобру месецу, што се поклапа са Аниним порођајем. Девојка се зове Арина и ради у Скопљу у једној фирми, колико знам, удала се прошле године, али још нема деце - говори извор упућен у дешавања и додаје:

- Детективи морају сада добро да испитају, а требало би и Булић да поприча са том породицом. Велика је шанса да људи који су усвојили Арину не знају да је она украдена, па ни не могу да повежу целу ову причу са Аном и Ацом. Зато мора да се пажљиво испитају, ти људи су старији од Аце и Ане и њу су усвојили јер нису могли да имају деце, а имућни су. Док званично не буде потврђено да ли је Арина уствари Булићева и Анина ћерка, за сада су све ово само сумње, али ће се истина брзо сазнати - додаје извор.

(Курир.рс/Стар)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".