Последњих година Горица све чешће проводи време у породичној кући на Сребрном језеру, где је нашла мир и уточиште од градске вреве. Друштво јој прави супруг Ненад Петровић, са којим је у браку три деценије.

 

Фото: АТА имагес

 

 

Упркос томе што су обоје јавне личности, ретко се могу заједно срести, а нерадо говоре и о приватном животу.

- Волимо исте ствари, волимо животиње, имамо интересовања која се добро слажу - рекла је једном приликом кратко глумица.

Супруг Горице Поповић, Ненад Неша Петровић, је саксофониста, џез музичар и композитор. Осим што се бави педагошким радом, предаје џез саксофон у Музичкој школи "Станковић", члан је бенда "Но Смокинг Орцхестра", са којим је обишао планету. Често је са њима ишла и Горица, која одлично пева.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by g.cici (@gorica.ci)

 

Иако су у браку готово три деценије, не постоје њихове заједничке фотографије, макар не оне за јавност.

- Водили су они мене раније свуда. Учествовала сам на њиховим концертима, радили смо рок-оперу у Паризу - открила је глумица недавно за Хелло.

- Пријатељи кажу "благо вама", а ми заиста уживамо. Природа и ваздух су божанствени, а с обзиром да нема гужве, мале су могућности да се заразимо. Мислим да смо прави срећници што у ово време можемо да боравимо на оваквом месту - искрена је Горица.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by g.cici (@gorica.ci)

 

- Када су пролетос прогласили "локдаун", у Београду сам села за машину и сашила заштитне маске, а онда се придружила супругу, који је већ био на језеру са наша три пса. Углавном смо овде, а у Београд одлазимо кад имамо обавезе.

БОНУС ВИДЕО: