Državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine, i nevenčana supruga ubijenog Olivera Ivanovića, Milena Popović svojim fotografijama i te kako privlači veliku pažnju na društvenim mrežama.

 

 

Ovaj put je objavila fotografiju u kupaćem kostimu koju su njeni pratioci sa oduševljenjem prihvatili. Međutim, skoro svima je promakao mali detalj na njenoj ruci a to je nova tetovaža.

Na fotografijama od pre nekoliko dana nema tetovaže na njenoj podlaktici pa zbog toga zaključujemo da se nedavno odlučila na ovaj potez. Natpis "ljubav" ima simboliku koja je za sad jedino poznata Mileni, obzirom da se na ovu temu još uvek nije javno izjašnjavala.

- Kažu treba mi 5-7 kilograma manje do idealne težine. A, ja zdrava. Zadovoljna. Voljena. Srećna. Zar to nije idealno? - napisala je ispod ove fotografije a možda je upravo to i simbolika nove tetovaže obzirom da je kako je istakla srećna i voljena žena.

 

 

Javnosti je naročito postala interesantna nakon što je obelodanila da se nalazi u emotivnoj vezi sa osnivačom Fondacije "Tijana Jurić" Igorom Jurićem. Istakla da ne krije vezu sa Jurićem, koji je, podsetimo, predsednik Centra za nestalu i zlostavljanu decu.

BONUS VIDEO: