Од водитељке Раде Раденовић дуго није било ни трага, ни гласа. Са малих екрана "нестала" је још 2018, а последњи пост на Инстаграму објавила је пре две године.

Иако је водила многе радо гледане емисије, а сама уживала у великој популарности, никада није крила да највећим успехом сматра сина Петра, кога је родила 2010. године.

О њеној вези са црногорским бизнисменом Дејаном Милићем медији су нашироко писали, тим пре што је он у то време имао супругу и двоје деце.

Фото: Инстасграм принтскрин/radmilaradenovic79

 

 

Петар Милић, који је у фебруару напунио 13 година, израстао је у лепог тинејџера, а како данас изгледа сазнали смо захваљујући поносној мами која је објавила његову слику с плаже.

Рада Раденовић важила је за једну од најлепших жена на јавној сцени и данас је подједнако атрактивна, али пред матичара није стала.

- Озбиљно доживљавам брак и то је разлог због чега се никад нисам удала иако сам имала много удварача. Бабе кажу никада не треба рећи да нешто никада нећеш урадити, а ни ја нисам искључива по природи. Никада не генерализујем ситуацију, тако да остављам могућност удаје - рекла је својевремено.

- Мушкарац који би мене освојио и за кога бих се удала мора да буде велики као планина и јак као стена. Тренутно таквог нема поред мене и генерално мислим да се још није родио - нагласила је.

БОНУС ВИДЕО: