Глумац може да се похвали једном од најуспешнијих каријера у Холивуду, а поред култних остварења у свету филма, јавност је увек била заинтересована за приватни живот Тома Круза.

Фото: Профимедиа

 

 

Том Круз је стигао из Аустралије у Њујорк, где че се одржати промоција његовог новог филма "Немогућа мисија: Разилажење- први део".

Славни глумац је виђен на улицама Њујорка у друштву свог усвојеног сина Конора и своје старије сестре Ли Ен Мепотер.

 

 

Том Круз је сина Конора и ћерку Изабелу усвојио је са бившом супругом Никол Кидман. Од тренутка када се растао популарни глумачки пар, није познато ко је о деци преузео бригу.

Конор сада има 28 година, а Изабела 30 и ретко се могу видети у јавности.

 

 

Подсетимо, Никол Кидман и Том Криз су били у браку 11 година, славни глумац је пре брака са колегиницом био у браку са глумицом Мими Роџерс, а након Никол са Кејти Холмс.

Након развода нису говорили о растанку, а нагађа се да је до развода дошло јер Никол више није могла да трпи све већи притисак Сајентолошке цркве којој је Том припадао и водила је битку за своје ментално здравље, пише Сторy.хр.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elle Italia (@elle_italia)

 

Како се наводи, Том Круз је укључио њихову децу у озлоглашени култ, па су се преселили код њега. Успео је да их „окрене“ против глумице што она никако није могла да промени, иако се трудила годинама. Колико је цела ситуација постала озбиљна, говори и то што Изабела није разговарала са Никол чак 20 година.

БОНУС ВИДЕО: