Ћерка легендарне Светлане Бојковић и Милоша Жутића сеоско имање наследила је од баке и деке, а недавно га је уредила потпуно по свом укусу.

Популарна глумица искористила је период короне да отпутује у село и поради на прелепом имању које се састоји из старе куће, воћњака и баште.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Zutic (@kaja_zutic)

 

Својим пратиоцима на друштвеној мрежи Инстаграм Каја неретко показује како кречи и подрезује воће и стара се око баште.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Zutic (@kaja_zutic)

 

- Волим да радим по башти, косим, садим, заливам, па чак и окопавам. То некако третирам као вежбу за затезање мишића. Раније сам садила поврће, али то је било доста напорно, поготово кромпир! Прво закажем киропрактичара, па онда "загрћем" кромпир или га вадим из земље. Мотика је чудо! Кад је оштра, чини ти се "види како лако иде, чек, још мало ћу", али после не могу да се покренем - рекла је Катарина Каја Жутић и додала:

- Моја комшиница је имала козе, па сам их музла једно време и заузврат добијала млеко да правим сир. То сам баш волела! Козе су дивна створења, али она више нема козе... - рекла је недавно Каја Жутић за "Стил".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Zutic (@kaja_zutic)

 

У сеоској идили пробудила јој се и љубав према сликарству, а своје радове представила је и љубитељима уметности у Београду.

Након успешно изведене премијере комада “Обраћање нацији” у свом Атељеу 212, имала још једну свечаност. У Ковину је 13. јуна отворена њена трећа самостална изложба акварела под заједничким насловом “Моја климатска мено-промена”.

Недавно је истакла и да, иако ужива у мирном сеоском амбијенту, зиме више воли да проводи у граду.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".