Ćerka legendarne Svetlane Bojković i Miloša Žutića seosko imanje nasledila je od bake i deke, a nedavno ga je uredila potpuno po svom ukusu.

Popularna glumica iskoristila je period korone da otputuje u selo i poradi na prelepom imanju koje se sastoji iz stare kuće, voćnjaka i bašte.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Zutic (@kaja_zutic)

 

Svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram Kaja neretko pokazuje kako kreči i podrezuje voće i stara se oko bašte.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Zutic (@kaja_zutic)

 

- Volim da radim po bašti, kosim, sadim, zalivam, pa čak i okopavam. To nekako tretiram kao vežbu za zatezanje mišića. Ranije sam sadila povrće, ali to je bilo dosta naporno, pogotovo krompir! Prvo zakažem kiropraktičara, pa onda "zagrćem" krompir ili ga vadim iz zemlje. Motika je čudo! Kad je oštra, čini ti se "vidi kako lako ide, ček, još malo ću", ali posle ne mogu da se pokrenem - rekla je Katarina Kaja Žutić i dodala:

- Moja komšinica je imala koze, pa sam ih muzla jedno vreme i zauzvrat dobijala mleko da pravim sir. To sam baš volela! Koze su divna stvorenja, ali ona više nema koze... - rekla je nedavno Kaja Žutić za "Stil".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Zutic (@kaja_zutic)

 

U seoskoj idili probudila joj se i ljubav prema slikarstvu, a svoje radove predstavila je i ljubiteljima umetnosti u Beogradu.

Nakon uspešno izvedene premijere komada “Obraćanje naciji” u svom Ateljeu 212, imala još jednu svečanost. U Kovinu je 13. juna otvorena njena treća samostalna izložba akvarela pod zajedničkim naslovom “Moja klimatska meno-promena”.

Nedavno je istakla i da, iako uživa u mirnom seoskom ambijentu, zime više voli da provodi u gradu.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".