Певач Радиша Трајковић Ђани синоћ је морао да прекине наступ, због болова које је имао, а потом и завршио у болници. Пола сата након почетка наступа, на ком је било 1.000 људи, певач је морао да одустане и сиђе са бине, како би му била указана прва помоћ.

Како наводи извор Курира, певачу је скочио шећер, због чега су му лекари одмах указали неопходну помоћ. 

Фото: АТА имагес

 

 

- Баш му је било лоше, није било шансе да настави да пева. Одмах су га одвезли у болницу где му је пружена прва помоћ. Касније му је било боље, али су га лекари саветовали да остане. Он је то одбио. Потписао је да на сопствену одговорност излази из болнице - каже извор.

Само што је дошао кући, неколико сати касније се поново вратио у болницу, јер је поново осетио исте тегобе као и на наступу. 

- Хоспитализован је и тренутно му се раде све анализе - завршава извор.

Ово није први пут да Ђани завршава у болници и раније је примао терапије и инфузије, а ово његово стање забринуло је његову супругу Слађану и синове.

Фото: Н. Скендерија

 

 

- Тачно је да је Ђани имао здравствени проблем. Наступе који су заказани за наредни период морамо да откажемо док се његово стање не стабилизује. Хвала свима на разумевању - потврдио је Ђанијев менаџер Горан Лечић Лека за Курир.

(24 седам)

БОНУС ВИДЕО: