Pevač Radiša Trajković Đani sinoć je morao da prekine nastup, zbog bolova koje je imao, a potom i završio u bolnici. Pola sata nakon početka nastupa, na kom je bilo 1.000 ljudi, pevač je morao da odustane i siđe sa bine, kako bi mu bila ukazana prva pomoć.

Kako navodi izvor Kurira, pevaču je skočio šećer, zbog čega su mu lekari odmah ukazali neophodnu pomoć. 

Foto: ATA images

 

 

- Baš mu je bilo loše, nije bilo šanse da nastavi da peva. Odmah su ga odvezli u bolnicu gde mu je pružena prva pomoć. Kasnije mu je bilo bolje, ali su ga lekari savetovali da ostane. On je to odbio. Potpisao je da na sopstvenu odgovornost izlazi iz bolnice - kaže izvor.

Samo što je došao kući, nekoliko sati kasnije se ponovo vratio u bolnicu, jer je ponovo osetio iste tegobe kao i na nastupu. 

- Hospitalizovan je i trenutno mu se rade sve analize - završava izvor.

Ovo nije prvi put da Đani završava u bolnici i ranije je primao terapije i infuzije, a ovo njegovo stanje zabrinulo je njegovu suprugu Slađanu i sinove.

Foto: N. Skenderija

 

 

- Tačno je da je Đani imao zdravstveni problem. Nastupe koji su zakazani za naredni period moramo da otkažemo dok se njegovo stanje ne stabilizuje. Hvala svima na razumevanju - potvrdio je Đanijev menadžer Goran Lečić Leka za Kurir.

(24 sedam)

BONUS VIDEO: