На питање новинара шта би поручила себи млађој имала је занимљив одговор.

- Да могу бити млађа верзија себе, прво бих себи лупила шамар. Онда бих била толико сигурна, избацила бих сваку могућу несигурност коју младе године носе. Кад сам била млада, била сам изузетно несигурна, што ме је одвојило од пуно неких дивних ствари које су ми биле понуђене.

 

 

Нина је једна од најпопуларнијих певачица с нашег простора, те дуги низ година пуни клубове и арене на нашим просторима.

Никада није везана за скандале и своју каријеру лагано је дизала квалитетним песмама, а недавно је скинула чак 20кг на шта и сама каже да је изузетно поносна.

Нина је увек била лепа жена, ал верујемо да јој је ова килажа утицала на додатно самопоуздање,

А о свом љубавном животу говорила је овако

Нина се не плаши да остане сама и да не заснује породицу, али би волела да се оствари у улози мајке.

- Мислим да у свакој жени гори жар за мајчинством, али кад неко време прође, почнеш и на тај исконски нагон другачије да гледаш. Волела бих да усвојим дете јер мислим да јако пуно могу да дам неком малом бићу. Ипак за такву одлуку човек мора да буде јако озбиљан и одговоран. С друге стране, никад не знате шта живот носи. Познајем мајке које је мајчинство изненадило у касним годинама, кад су већ мислиле да им се такво искуство више не може догодити - рекла је тада Нина.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".