Снимак фудбалера у заносном загрљају непознате девојке нема ко није погледао, а упркос јавном доказу његова изабраница Мирка Васиљевић остала је уз њега.

Родила му је четворо деце и своју каријеру ставила у други план због његове.

Фото: Јутјуб принтскрин/Blic, АТА имагес

 

 

На поменуте снимке глумица је зажмурила, те данас неретко у емисијама говори о венчању са фудбалером и складном дому, као да се ништа није догодило.

Верује се да је млади спортиста мајци своје деце тада дао адекватно објашњење, које нема везе са оним што се писало, ипак постоје они који верују да се Вујадин иако отац два сина и две ћерке још увек није смирио.

Као доказ за то они наводе његове активности на друштвеним мрежама, посебно лајкове упућене ријалити учесници Софији Уни, бившој девојци Уроша Ћертића.

Фото: Тик ток принтскрин

 

 

Изјаве атрактивне бринете додатно су појасниле њихов однос:

- Повезују ме са Вујадином Савићем и то бих волела да образложим с обзиром на то да сам била лоше протумачена. Навела сам га као једног од мушкараца са којима су ме повезивали, никада га нисам у лошем контексту поменула. Рекла сам да човек ништа лоше није урадио. Да ми је лајковао слике, крећемо се на истим местима - казала је Уна Софија, а ове њене речи многи су протумачили као пука оправдања.

Фото: АТА имагес

 

 

"Где има ватре има и дима" само је један од коментара на прилог који кружи мрежама, а у којем Уна Софија говори о односу са невенчаним изабраником Мирке Васиљевић.

Да ли се превара Вујадина Савића заиста догодила нико не може са сигурношћу да тврди, оно што је извесно је да спекулације на ту тему Мирки нимало неће пријати.

БОНУС ВИДЕО: