Наш познати глумац Саша Јоксимовић већ дуго је у овом послу и имали смо прилике да га гледамо у бројним домаћим остварењима, али као водитеља неких емисија за малишане.

Ретко је о свом приватном животу причао за медије, но познато да је у дугогодишњем браку са продуценткињом Невеном Јоксимовић.

Фото: Инстаграм принтскрин/sasajoksimovic_official

 

 

Нисмо имали прилике да их често виђамо на градским догађајима у пару, али сваки пут кад би се појавили изгледали су срећно и заљубљено. 

Вест да се глумац разводи је многе изненадила пошто је Саша својевремено причао да после 20 година брака сигурно нема намеру да се разведе.

- Какав црни развод! Ја не бих могао да живим без моје жене, као ни она без мене. Уосталом, било би глупо да се разведемо после двадесет година. Ако смо издржали заједно две деценије, издржаћемо још толико - причао је глумац раније.

Фото: Инстаграм принтскрин/sasajoksimovic_official

 

 

Но, изгледа да је њиховој бајци ипак дошао крај пошто је глумац данас открио на свом Инстаграм налогу да се разводе. 

- Обавештавам све, Невена и ја више нисмо заједно. Свако својим афинитетима и доста је било. Буди најбоља мама нашем Илији, а нећу ни ја бити лош тата. Но цоммент - написао је глумац, који у овом моменту није изнео ништа више, па дефинитиван разлог развода још није познат.

БОНУС ВИДЕО: