Ђуричићева наиме не престаје да шокира јавност из дана у дан, како новим изјавама, тако и фотографијама, које непрестано објављује. Црногорка поделила нове слике са плаже, испод којих је стигло прегршт коментара, а многи су били на рачун њеног позирања и истицања задњице.

 

 

Анђела је објавила фотографију у дводелном купаћем костиму, па позирала седећи, раширених ногу, што су многи сматрали веома неумесним за младу даму, која се у петој сезони Задруге представила потпуно другачије.

- "Хајде се још мало раскречи и рашири ноге", "Не знам чему ово, поента позирања јесте да изгледа природно", "Прекини да се трћиш"... - гласили су само неки од коментара испод ове фотографије.

Оно што је још интересантније, јесте чињеница да Анђела и даље носи прстен на руци, па се доводи у питање њен однос и наводни раскид са Звезданом Славнићем. Фанови су то приметили, па јој поручили да врати прстен Драгани, која им га је и поклонила.

Подсетимо, извесна Драгана из Гетеборга, која је била велика подршка Анђели Ђуричић и Звездану Славнићу док су били у вези у "Задрузи 6" и ван ње, недавно се огласила и јавно затражила прстен који је поклонила бившем пару. Како је истакла, не боји се ни Звездана, ни Анђеле и не намерава да стане све док не добије прстен, а јавно је запретила и да ће изнети поруке и разговоре које је водила са њима.

Анђела се огласила након ових навода и одговорила на ову тему.

-Прстен о којем се толико полемише са моје последње објаве је овај. Лично сам га сама себи купила. Никакав веренички прстен не носим, а камоли што ми је неко купио. Толико.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".