Отац покојног историчара уметности Видоја Ристовића не престаје да прети снајки Николини Пишек тужбама. 

Миша је тражио од водитељке да му врати 800.000 евра које је наводно позајмио да саграде вилу у Хрватској. Тако нешто је покушао и да уради  и пред правним органима у Хрватској, али је тамо изгубио спор, па је хоће тужбу сада да поднесе у Србији.

Фото: Н. Скендерија/АТА имагес

 

- Миша Гроф је одлучио да по сваку цену истера своје и да од Николине наплати и последњи цент. Нада се да ће суд у Србији донети другачију одлуку од оног у Хрватској, где је тражио да се донесе забрана промета некретнина како Николина не би могла да прода кућу коју су она и Видоје купили док је он био жив. Он је више пута одлазио на рочишта у Загреб, јер није одустао од тврдњи да им је редовно слао новац. Николина је негирала да је он помагао њу и њеног супруга финансијски, али Миша Гроф тврди да он има доказе да је у праву - прича наш саговорник који је упућен у цео случај.

Ристовић је аганжовао цео адвокатски тим како би остварио свој циљ: 

- Виктор је ангажовао читав тим адвоката како би прикупили све доказе за суд, јер му је врло стало да овај случај добије. Он стално говори како има много доказа написмено, али то никад ником није показао. Чак и Видојев дневник који је више пута помињао нико никад није видео од породице, нити ико зна да је његов покојни син писао белешке. Миша Гроф на суђење у Загребу није приложио никакве доказе, због чега му је суд одбацио тужбени захтев.

 

 

Подсећања ради, Николина и Миша недавно су имали расправу када је за хрватски Стори причала о породичним односима: 

- Појединачни коментар не може да угрози каријеру, али хајка која се може догодити, а ја сам је преживела, то зна бити стравично опасно. Ја се с тим добро носим, али иза мене су године тренинга. Најгорег могућег. Не бисте веровали колико ме то не дотиче. Неко вантелесно искуство, као да се догађа другом. Знам да је то људима несхватљиво јер стално добијам поруке "браво", "издржи", а ја то живим већ годину дана. Јао, кад би сви само знали колико ја још ствари имам да кажем... Све у своје време, ако до тога икада дође - казала је она.

Пишекова је изјавила да је њен муж преминуо у стану друге жене и да је њен свекар знао да Виктор има другу: 

- Била је присутна једна женска особа у приватном стану, ја више не знам ни како се она зове, која је признала да је била у некаквој вези с њим, а мој свекар је то формулисао као масажа. Све је јако чудно, углавном, здравствени налаз је потврдио да му је срце отказало - рекла је Николина.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: