Међу именима са којима је остварио сарадњу нашле су се Маја Маринковић, Ивана Шопић и још бројне звезде поментутог шоуа. Упркос сјајним креацијама и сјајним сарадњама, Даниловић је направио штету газдама стана код којих је живео. 

Наводно је власницима поменутог стана остао дужан 2.500 евра, а уништио је и стан. 

Даниловић је према речима извора остао дужан три кирије и депозит: 

- Ишли смо на поверење. Плоронгирао је уплату која је ишла преко иностраног рачуна, мислили смо да можемо да верујемо људима. Говорио ми је да је добрица, да ће платити. Наивно смо насели на целу причу. Остао нам је дужан три кирије и депозит, 2.500 евра, све рачуне. Добијамо тужбу за неплаћене рачуне. Плакао ми је на телефон, молио ме да му дам још један дан, да ће нас частити – рекао је извор за домаће медије, те је додао:

- Намештај је уништен, били су неки пси, доводио је дечка, све је исфлекано, зидови су уништени. Телевизор нови од 88.000 динара је изнет из стана, такође паметни радијатор који није јефтин. Престао је да се јавља, да одговара на поруке. Покушали су сви да га пронађу, али нису успели да га добију. Кључеви су ми остали код њега, морао сам и браве да мењам. Агонија је потрајала... Комшије су нам рекле да су били бучни, да су разорили зграду.

Такође огласила се и супруга власника стана: 


- Пре месец и по дана смо издавали стан, он се јавио, потписали смо уговор. Рекао нам је да је јавна личност, показао нам Инстаграм. Договорили смо се да одмах уђе у стан и да новац уплати онлајн. Требало је да уплати новац, био је проблем са банком, рекли смо му онда да уплати путем Вестерн униона, на шта је он одговорио да ће му родитељи доћи кроз неколико дана, па ће имати кеш. Тада је већ кренуло одлагање... – рекла је и додала:

- Ситуације су се понављале, завлачио нас је. Када је супруг отишао у стан, рекао му је да није ту, али да је спремио паре. Није се јавио. Оставио је стан у хаосу. Супруг је касније пријавио случај полицији. Толико сам била бесна јер није узео нама, него нашој деци. Безобразлук.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: