Син певача Драгана Којића Кебе, Игор Којић и глумица Теодора Бјелица одлучили су да након вишемесечне емотивне везе ставе тачку на њихову љубав, а сада су испливали и детаљи о њиховом раскиду.

Њих двоје, наводно, од раскида нису у контакту, а о разлозима растанка нису желели да говоре јавно, али како тврде домаћи медији, глумица и бивши фудбалер били су сушта супротност и имали потпуно другачија интересовања, те је чудно што су се толико месеци слагали.

Наиме, како преноси "Курир", бивши пар планирао је венчање, заказао свадбу, али је у само неколико дана све пропало, те је и весеље отказано.

Фото: АТА имагес

 

 

Глумица је наводно била та која је раскинула веридбу и то због несугласица око организације венчања. Они се у многим детаљима нису сложили, те је Теодора схватила да не жели да буде у браку са особом чији се ставови не подударају са њеним.

Фото: Н. Скендерија

 

 

- Игору није свеједно, жао му је због Теодорине одлуке, није то очекивао јер су заказивали венчање. Због ње се одселио из породичне куће, а сада се пакује и враћа код родитеља. Када је саопштио Кеби да свадбе неће бити и да је Теодора са њим раскинула, он је прво био у шоку и мислио да се Игор шали. Када је схватио да није шала, рекао му је да је боље да се то сада десило, него да је опет као са Северином, правио свадбу а онда након неколико месеци да дође до развода. Кеба и Оља од почетка нису подржавали ту везу, јер се њима није свидело што се глумица скида без проблема због улоге. Међутим, видели су да се Игор заљубио и ћутали су, шта ће, подржавали су га и када је рекао да ће да се жени. Сада делује да су срећни што је на време дошло до раскида и што свадбе неће бити. Рекли су Игору да оде негде на море, а онда и да оде у Америку код сестре да се ресетује од свега - рекао је извор близак Кеби за "Курир".

Јавност је за емотивну везу Теодоре и Игора сазнала у јануару ове године, када су заједно отпутовали на зимовање на Копаоник, где су ухваћени како размењују нежности.

БОНУС ВИДЕО: