Ана је гостовала у емисији "Народ пита", а на самом почетку, водитељ је решио је да је суочи са њеним "контрадикторностима" које се свакодневно помињу.

- Ја морам да те питам за те неке твоје контрадикторности да не доводимо у заблуду ни гледаоце, а ни мене - рекао је Дарко, а Ана је занемела од шока.

- Ја бих те замолила да ми укажеш на моје контрадикторности - рекла је Ана.

- Ево одмах ћу! Није проблем! Пре него што си признала да сте ти и Аца поново у љубави, ти си гостовала код мене у емисији, а када сам ти постављао питања и ја и гледаоци о том "ролеxу" и томе што те Аца Булић прати на свако гостовање и тако то, када смо причали о реакцији његове жене, ти си рекла да је та жена била међу првима која те је загрлила када си изашла, која ти је пружила подршку, чак си јој поручила да нема због чега да се брине - рекао је Дарко.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга 6/

 

 

- Је л' си ти прочитао Ацин интервју? - питала је Ана Дарка.

- Ја ћу да потврдим све што је Аца рекао и тиме да завршим и закључим ту причу.  Аца Булић није неко ко је учесник ријалитија, он је моја подршка, мој партнер тренутно и желела бих да са овим тему затворим. Јако сам срећна.

Иначе, Ана Ћурчић и Аца Булић обновили су везу када је она изашла из ријалитија, а недавно су емисији уживо проговорили о свом односу.

- Све је било спонтано, прорадила је нека емоција. Нас је судбина одвојила. Ја сам био на финалу Задруге. Ана није ни знала шта се дешава, да су нас спојили. Оног момента када је изашла и када смо престали блиски родила се емоција, која није ни престала. Са девојком сам се разишао пре Задруге. Нећу да је увлачим у неку јавни свет јер она то не заслужује. Битно је да ми знамо истину - рекао је Булић, а онда је Ана проговорила о њиховом односу.

- Прва љубав заборава немам, Аца је моје прво све. Све сам прво доживела са њим. Ми смо заказали свадбу, остала сам у другом стању, десила се трагедија. То све нас држи и дан данас. Ја нисам крива што је он раскинуо са девојком - рекла је Ана.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".