Наградни фонд је ове сезоне никад већи. Прво место отићи ће кући богатије за чак 100.000 евра, док ће друго, треће и четврто место напустити ријалити са по 50.000 евра.

Продукција већ увелико преговара са будућим задругарима око услова. Свако има право да се пријави на кастинг, а само одабрани ће се борити за главну награду.

Спекулише се ко ће се од великих ријалити имена наћи од септембра у Белој кући. Познато је да ријалити звезде имају посебне захтеве када су у питању хонорари и услови на имању. Неки траже исплату унапред, неки да на недељном нивоу добијају храну и цигарете на имању, једни траже посебне простирије, док је другима најбитније да добију висок хонорар.

Миљана Кулић

Нагађа се да ће Миљана Кулић ући у седму сезону "Задруге". Миљана је дошла на преговоре са продукцијом телевизије Пинк. Том приликом рекла је да ће ући уколико јој се понуде добри услови. Истакла је да јој је најбитније да има контакт са сином. Она је претходних сезона имала апартман у ком је проводила време са малим Жељком далеко од очију задругара. Она је у том апартману имала комплет опремљену кухињу, дневну собу, купатило и засебно двориште. Шушка се да је Миљана у шестој сезони зарађивала чак 3.000 евра недељно, а да ће у седмој зарађивати још више. Велики шеф и шефица знају да Кулићева направи шоу где год да се појави, па самим тим и оправда овако висок хонорар.

Фото: АТА имагес

 

 

Међутим, њена мајка Марија Кулић се огласила и у емисији "На вези са Иваном" открила да нема шансе да Миљана постигне поново сарадњу са Пинк телевизијом и да је она слагала чланове продукције да је спремна за преговоре.

Кристијан Голубовић и Кристина Спалевић

Нагађа се да ће Кристијан Голубовић ући поново у "Задругу" од септембра. Он је претходне сезоне важио за најплаћенијег ријалити играча. Кристијан је наводно прошле сезоне договорио хонорар у износу од 350.000 евра, док је сада спреман да се појави на имању у Шимановцима за пола милиона евра. Како сазнајемо од извора блиског Голубовићу, Кристијан ове сезоне неће ући сам, већ са трудном Кристином Спалевић и њиховим сином. План је да ове сезоне они добију посебан део на имања који је тренутно у изградњи. Кристина ће добити нешто мањи хонорар од Кристијана, али ће она имати привилегију да не мора да учествује у свим емисија јер је трудна и може да легне и да одмара када год јој је то потребно. Међутим, ни њен хонорар није занемарљив. Кристини ће сваке недеље на рачун лећи износ од 2.000 евра.

Фото: АТА имагес

 

 

- Кристијан је већ пар пута био у на разговору са Великим шефом и шефицом. Успели су да постигну договор да Кристина има посебну просторију у којој може да се одмара, јер је она ипак у другом стању. Она ће се трудити да учествује у свим емисијама, али уколико буде имала мучнине и неке друге сметње, она ће имати могућност да оде да одмара без бојазни да ће бити кажњена. Кристијан је успео да издејствује још већи хонорар него претходне године. Обећао је да ће се цео дати ријалитију и да ће правити шоу. Он ће ове сезоне зарадити 500.000 евра уколико остане до краја - рекао је извор близак Голубовићу.

Лепи Мића

Мирослав Пржуљ, свима познатији као Лепи Мића, не пропушта ниједну сезону "Задруге". Он је навикао на тај живот пред камерама, поштује сва правила продукције и често смирује задругарске ратове у Белој кући. Претходне сезоне Мића је имао 1.200 евра недељно, док ће наредне сезоне та цифра мало скочити, па ће добијати 1.500 евра.

Фото: АТА имагес, ТВ Пинк принтскрин/Задруга

 

 

- Ја сам у ријалиију за врло мале паре. Питајте лажне милионере колико су узели пара. Боли ме глава од њихових лажи. Ја сам интелигентан човек и пре сам за једну скромну, добру плату, која те чека кад изађеш из ријалитија, него да тражим милионе, а изађем без жуте банке. Задовољан сам. Тих десет плата на камару, буде плус и нека награда, ето добио сам кола, јавну промоцију, па све то вреди - изјавио је Мића раније.

Маја Маринковић

Маја Маринковић је обележила ријалити програм "Задруга" својим љубавним причама. Иако се сада скрасила поред Билала Брајловића, то не значи да је њој "ријалити испарио из крви". Она је навикла да се дотерује и да буде стално пред камерама. Маја је претходне сезоне зарађивала 4.000 евра, док се за наредну сезону изборила да добија 5.000 евра на недељном нивоу. Осим тога, наводно, Маја ће свакодневно добијати оброке који су специјално припремљени за њу. Такође, сваке недеље ће добијати услуге фризера и маникира.

Фото: АТА имагес

 

 

- Маја је дуго размишљала да ли да направи паузу у ријалити каријери или да се од септембра поново појави на имању у Шимановцима. Свесна је да гледаоци воле да је виде на малим екранима, па је решила то и добро да наплати. Она је тражила од продукције да добија 5.000 евра на недељном нивоу и они су пристали на ову цифру. Како увек воли да буде дотерана и сређена, постигла је договор и да њен пријатељ и фризер сваке недеље улази на имање и сређује јој фризуру, а да заједно са њим дође и маникирка која ће водити рачуна о њеним ноктима - рекао је извор близак Маринковићевој.

(Србија Данас)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".