Душица Јаковљевић је синоћ изгубила живце због Лепог Миће, који је у једном тренутку ушао у жестоку расправу са гледатељком, а затим ни водитељки није дозволио да настави да ради свој посао.

Водитељка Задруге је демонстративно устала са столице и отишла међу публику говорећи да не жели тако да ради, те је захтевала од режије да реши ситуацију и тражила да пусте видео прилог.

Лепи Мића је побеснео када му је гледатељка говорила да брани Анђелу и Звездана, да би јој на крају одбрусио: "'Ајде, сад, бежи! Лаку ноћ", на шта је Душица бурно реаговала.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Задруга Оффицал

 

 

-. Мићо, ја сам овде водитељ. Не можеш с гледатељком овако да разговараш. Ја ћу замолити да у емисији, коју ја водим влада ред, онако како је потребно. Мићо, молим те да наставимо нормално с емисијом, покушавала је да га смири Душица, али безуспешно, јер је наставио да виче.

- Нећу да неко прича за мене да сам лош човек, ја сам овде главом и брадом и бранићу се, урлао је у студију.

- Не, овде стојим ја главом и брадом, јер ово је емисија коју ја водим, ја сам овде водитељ. Не вичи на мене. Ја ћу се померити и стати са стране. Не пада ми на памет да се свађам с било ким и да у овом термину некога обуздавам и смирујем му речник, правила емисије морају да се поштују! Ја ово нећу дозволити. На мене ни у приватном животу нико не виче, па неће ни гости тек!Не можеш тако да се понашаш у мом студију!, беснела је Душица, али Мића је наставио са бахатим понашањем.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".