После самог изласка, Ана је сумирала утиске и открила шта јој је ријалити ново донео у животу. 

- Задруга ми је донела један нови живот, стару мене од пре много година коју волим. Задовољна сам, посветила сам се послу, почела да тренирам. Планирам неко море ускоро. Кочила ме је моја токсична веза. Да затворимо то, не бих да причам о томе. Враћам своје самопоуздање и све оно унутрашње лепо што сам угасила. Све лепо сам спутавала због неких животних тешких проблема. Ја јесам јака и борбена жена и поред свих ситуација сам то увек била, само сам у том односу била слаба. Нема нико да ме спутава и да ме учи и да се ја не питам ни за шта. Имам сву слободу да покажем што јесам, имам подршку, љубав и мислим да ми следи тек леп период и живот - рекла је Ана у емисији "Премијера - Викенд специјал", па се осврнула на њен однос са Миленом Качавендом, која јој је и кума. 

- Она је моја другарица дуги низ година и борила се на начин на који је знала и могла. Са њом сам се видела и поразговарала, саветовала сам је да неке ствари не ради и да решимо неке ствари у четири ока. Дистанцирале се јесмо, али нека прође неко време, нисмо тренутно у односу и не чујемо се. Не дружимо се ми толико, као што имам неке другарице од рођења. Већина ме осуђује да сам издала куму, није ту издаја, него погрешан начин у многим стварима. Волела бих да за себе сачувам другарство. Желим јој све најбоље и то је то. Учешће ми је помогло да ставим тачку на неке ствари. Кад сам изашла тек сам онда схватила колико је Аца јако стао уз мене. Након неког времена кад смо наставили да се виђамо, вратила сам се на прву љубав, а верујем и последњу. Он је увек био део мене и у многим мојим тешким ситуацијама, а и лепим, увек сам се њега сетила. Многе нас ствари везују, ја сам жена којој љубав много значи -открила је Ћурчићева детаље помирења са Булићем, па проговорила о трагедији која је задесила Ацу и њу: 

- То је питање на које не знам ни како да одговорим, десило се, а он је увек био део мене. Имам осећај да сам оно време које је стало, само наставила. Тада смо завршили кад нам се десила та велика трагедија. Ја сам изгубила бебу која је рођена, живела је осам дана, рођена је здрава девојчица, Александра се звала. Од болнице сам добила папир да сам имала спонтани побачај. Нису нам дозволили да обавимо сахрану, ништа од папира нисмо добили. Аца и ја до дана данашњег мислимо да је у питању трговина бебама, то је велика процедура да се дође до свих тих докумената. Хтела сам да видим ако је тако, да видим због чега је то тако. То нам је најтеже пало и тада сам видела Ацу да плаче. Мој и његов осећај је увек био да је она жива. Осећај ми је да се дефинитивно нешто десило. Лекари су нам објашњавали да је озбиљно срчано обољење, али онда је требало папир да добијемо. Јако је тешко да се дође до те истине. Мој осећај је да је дете живо, она је сада девојка. Дај Боже да је нађемо, кад тад, видећемо. На томе треба да се ради пуно, Аца је више укључен у све то. То је једина тема о којој нисам никад причала ни са мамом, ни са Ацом. То је део мене... Дошло је време да о томе причам, али нека остане за мене, јер носим то са собом откад се то десило. Тешке су то теме - рекла је Ана са сузама у очима и открила да је љубав с Ацом никад чвршћа.

- То је питање на које не знам ни како да одговорим, десило се, а он је увек био део мене. Имам осећај да сам оно време које је стало, само наставила. Тада смо завршили кад нам се десила та велика трагедија. Ја сам изгубила бебу која је рођена, живела је осам дана, рођена је здрава девојчица, Александра се звала. Од болнице сам добила папир да сам имала спонтани побачај. Нису нам дозволили да обавимо сахрану, ништа од папира нисмо добили. Аца и ја до дана данашњег мислимо да је у питању трговина бебама, то је велика процедура да се дође до свих тих докумената. Хтела сам да видим ако је тако, да видим због чега је то тако. То нам је најтеже пало и тада сам видела Ацу да плаче. Мој и његов осећај је увек био да је она жива. Осећај ми је да се дефинитивно нешто десило. Лекари су нам објашњавали да је озбиљно срчано обољење, али онда је требало папир да добијемо. Јако је тешко да се дође до те истине. Мој осећај је да је дете живо, она је сада девојка. Дај Боже да је нађемо, кад тад, видећемо. На томе треба да се ради пуно, Аца је више укључен у све то. То је једина тема о којој нисам никад причала ни са мамом, ни са Ацом. То је део мене... Дошло је време да о томе причам, али нека остане за мене, јер носим то са собом откад се то десило. Тешке су то теме - изјавила је Ана и додала да је њена љубав са Ацом никад јача.

БОНУС ВИДЕО: