Меркур и Сунце су у Раку, а ми играмо још један звездани рулет. Астролози су сагласни да ће поједини знакови имати више среће на финанасијском плану него остали.

Због утицаја Сунца и Меркура у Раку најважније су нам породичне вредности али и улагања око стана. Више него икада се бавимо стамбеним питањем али и унапређењем породичних односа.

Иако је Јупитер у Бику, који погодује финансијским улагањима, не треба се залетати.

Фото: Профимедиа

 

 

Уколико се питате ко ће имати новац до 8. јула, међу њима су знакови као што су: Близанци, Лавови, Овнови и Стрелчеви.

БЛИЗАНЦИ

Улазак Меркура у Рака уз Сунце које се ту већ налази следи вам велика зарада. Имаћете новчани добитак из два извора финансирања. Један ће бити мањи, а други ће бити зарада која је стална. Због тога не треба да бринете о финансијама. Паре ће се буквално лепити за вас.

ЛАВ

Меркур у Раку доноси вам зараду на основу додатног посла који ће вам се итекако исплатити. Много тога се одиграва тајно у вашем животу у овом периоду, али вам новац неће фалити. Новац ће у овом периоду долазити из тајних организација.

Фото: Профимедиа

 

 

ОВАН

Јупитер и Уран у Бику указују да је време за ризик. Због тога имате потребу да уложите новац и бизнис који вероватно делује ризично али може да вам се исплати. Искористите период до 23. јула да зарадите новац, јер када Венера крене уназад у том инетвалу све исплате ће каснити.

СТРЕЛАЦ

Плутон се вратио у ваше друго поље, па имате шансу да зарадите велики новац. Добићете пословну могућност која може да вам осигура стабилну зараду. Посредством Бика можете додатно да зарадите.

Хороскопски знак који треба да игра игре на срећу је Водолија.

БОНУС ВИДЕО: