Саша Поповић једном приликом говорио о пророчанству баба Ванге и тада је открио да му је предвидела да ће његова тадашња девојка, која је била трудна, изгубити њихову бебу.

Између осталог Ванга је Поповићу тада казала да ће постати директор велике музичке фирме, да ће умрети у 86. години живота природном смрћу, као и да се неће оженити наредних шест година иако има девојку.

Фото: Јутјуб принтскрин/history

 

 

– У том моменту моја изабраница била је у четвртом месецу трудноће. Питам ја Вангу: „Па како се Ванга нећу оженити када ми је девојка трудна“, а она ми одговара: „Од те девојке нема ништа, нити ће се то дете родити“. Петог јануара следеће године нас двоје смо раскинули. Не могу да кажем о коме се ради, али све се одиграло онако како је пророчница казала. Догодило се и то да сам се по њеном пророчанству тек у 48 години оженио Сузаном и крај ње пронашао мир – признао је некадашњи сувласник и директор „Гранд продукције“, на којег су баба Вангине речи озбиљно утицале.

Фото: АТА имагес

 

 

– Како су године пролазиле све што је рекла почело је да се обистињује. Све више сам схватао значај онога што ми је рекла. Деведест посто ствари је погодила, а будући да остаје оних десет посто за сумњу морам да признам да се надам да се оно за време смрти преварила– казао је кроз смех Поповић.

(Гранд Онлине)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".