Милан Станковић је раскинуо уговор са "Гранд продукцијом" пре више од деценију, а поред тога је морао и да плати казну у износу од 50.000 евра. 

Фото: АТА имагес

 

- То је његова одлука... Мени је жао што је Милан 2010. године напустио Гранд, односно раскинули смо уговор са њим. Жао ми је и што је морао да плати ту неку одштету, иако је пре тога добио комплетан албум од нас, спремали смо му и други албум. Ја сам му тада рекао да смо спремни да уложимо преко 100.000 у тај албум, да му организујемо велику турнеју и тако даље. Не знам ко га је наговорио и због чега - каже Саша.

 

 

- Не знам, ни дан данас. Од тада, од када смо раскинули сарадњу, то је било одмах после Евровизије 2010. године... Пазите, кад некоме дате такву популарност кроз Звезде Гранда, као што смо ми дали њему, кад му дате комплетан албум са 8 песама, огромну рекламу, могућност да иде на Евровизију... То му је Гранд омогућио, јер смо Жика и ја са Бреговићем разговарали да он буде тај који ће бити један од три нумере које је Бреговић радио. Знали смо да ће он и по том СМС победити. Кад му све то дате и кад припремите нови албум који је у то време, пре 13 година, нас требало да кошта 100.000 евра, онда стварно не разумем шта је то у његовој глави што га је одвратило и зашто је донео одлуку да раскине уговор. И, уместо да све то добије, он је платио тада неку одштету од 50.000 евра - додао је.

- Хвала 'Гранду' на пруженој прилици и подршци. Мени ће и даље овде бити отворена врата и наступаћу повремено на њиховој сцени. Драго ми је што сам своју прву композицију "Перје" извео баш на месту где сам почео своју каријеру - рекао је Станковић тада.

БОНУС ВИДЕО: