О заради младих звезда, али и изграђених певача који сарађују са "Гранд" продукцијом доста се спекулисало, а бивши директор Саша Поповић одлучио је да открије све детаље уговора који су извођачи потписали са њим.

Како је нагласио, само најбољи и најперспективнији учесници "Звезда Гранда" потписали су уговоре са продукцијом.

- Ово је јако важно да кажем. Сви финалисти потписују уговор, многи се плаше тог уговора, међутим, уговор је фактички направљен овако. Уговор је активан само за оне кандидате који могу да направе неки посао и од којих можемо да направимо неке наступе, рецимо од 1.000, 2.000, па до 7.000, 8.000, 10.000 хиљада евра - рекао је Саша, па открио које младе звезде су уговором везане за "Гранд".

Фото: АТА имагес

 

 

- Уговоре имају на пример Александра Младеновић, Зорана Мићановић, Урош Живковић и тако даље. Ако некога можемо да направимо звездом и да направимо пуно пара, како за њих тако и за продукцију, онда је тај уговор активан, ако не можемо, онда их пустимо да раде као што су радили и до сада - признао је Поповић.

Након што је истакао да певачи нису у обавези да потпишу уговор, осврнуо се и на спекулације да продукција узима већину новца младим певачима, те да им уговор више одузима него доприноси.

- Ми као продукција узимамо 30 одсто, њихово је 70, а наше 30. Не можете некоме ко пева за 100 или 200 евра да му узмете 30 одсто, то нема шансе. Али, ако некога подигнемо на 5.000, онда се ту праве обрачуни и таквим кандидатима дајемо после песме и ти су уговори и даље активни, а заузврат сви они имају 9 година рекламу и маркетинг - истакао је Саша.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: