Своју каријеру, Катарина је започела у једном музичком такмичењу, на шта је јако поносна.

 

- "Звезде Гранда"“ су ми донеле популарност и препознатљивост, јер пре тог такмичења нас нико није познавао. Нормално, каријеру, увек су сви тамо били уз нас, и давали нам ветар у леђа. Тамо сам добила прву песму “Кад те не волим“, која је и дан данас велики хит, тек сада је постала јако слушана и вратила се на велика. Да могу да вратим време, опет бих се пријавила - каже Каћа и истиче ко су по њеном мишљењу најуспешнији такмичари.

- Дефинитивно су то, Александра Пријовић, Андреана Чекић, Александра Младеновић, Милица Тодоровић, незахвално је јер ћу некога да заборавим.

Певачица истиче да једна особа из њене сезоне такмичења, изузетно недостаје естради.

Фото: Јутјуб принтскрин/Cobe Batjarevic_ Official

 

- Са Цобетом комуницирам преко Инстаграма, мислим да се преселио. Из своје сезоне сам најближа у последње време са Радмилом. Нисам се чула са Миланом и много ми је жао, он јако недостаје естради - рекла је Каћа и дотакла се повлачења Милана Станковића са јавне сцене.

Фото: АТА имагес

 

- Једноставно увек је говорио шта мисли, а шта други људи не желе да чују, тако да одмах није добро дошао. Разумем га зашто се повукао и зашто му је свега било преко главе, али то је велики губитак за естраду. Његови ставови су исправни, али то не треба изговарати јасно и гласно, зато је он санкционисан или није желео да ћути и само је изашао из целе те приче.

(Блиц)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".