Merkur i Sunce su u Raku, a mi igramo još jedan zvezdani rulet. Astrolozi su saglasni da će pojedini znakovi imati više sreće na finanasijskom planu nego ostali.

Zbog uticaja Sunca i Merkura u Raku najvažnije su nam porodične vrednosti ali i ulaganja oko stana. Više nego ikada se bavimo stambenim pitanjem ali i unapređenjem porodičnih odnosa.

Iako je Jupiter u Biku, koji pogoduje finansijskim ulaganjima, ne treba se zaletati.

Foto: Profimedia

 

 

Ukoliko se pitate ko će imati novac do 8. jula, među njima su znakovi kao što su: Blizanci, Lavovi, Ovnovi i Strelčevi.

BLIZANCI

Ulazak Merkura u Raka uz Sunce koje se tu već nalazi sledi vam velika zarada. Imaćete novčani dobitak iz dva izvora finansiranja. Jedan će biti manji, a drugi će biti zarada koja je stalna. Zbog toga ne treba da brinete o finansijama. Pare će se bukvalno lepiti za vas.

LAV

Merkur u Raku donosi vam zaradu na osnovu dodatnog posla koji će vam se itekako isplatiti. Mnogo toga se odigrava tajno u vašem životu u ovom periodu, ali vam novac neće faliti. Novac će u ovom periodu dolaziti iz tajnih organizacija.

Foto: Profimedia

 

 

OVAN

Jupiter i Uran u Biku ukazuju da je vreme za rizik. Zbog toga imate potrebu da uložite novac i biznis koji verovatno deluje rizično ali može da vam se isplati. Iskoristite period do 23. jula da zaradite novac, jer kada Venera krene unazad u tom inetvalu sve isplate će kasniti.

STRELAC

Pluton se vratio u vaše drugo polje, pa imate šansu da zaradite veliki novac. Dobićete poslovnu mogućnost koja može da vam osigura stabilnu zaradu. Posredstvom Bika možete dodatno da zaradite.

Horoskopski znak koji treba da igra igre na sreću je Vodolija.

BONUS VIDEO: