Некада је важила за једну од најлепших и најзгоднијих певачица на естради, али како је време пролазило, Ана се мењала и често су се за њу везивали бројни инциденти. Тако ју је ових дана бивиши ријалити учесник Дарио Шогоровић оптужио за узнемиравање. Такође, због кратера на лицу, Ана је привукла пажњу. "Република" је дошла до информације да Ани прети могућност да изгуби старатељство над ћерком Таром коју је добила са репером Стефаном Ђурићем Растом. 

- Што се тиче тога код кога сада треба да остане дете, Ана и Раста су се договорили ко ће да брине о ћеркици одмах након што су се развели и тако је до данас. Ако се испостави да она није подобна мајка, он може да тражи да дете живи код њега и да у том смислу преузме бригу и дође са захтевима да се њему додели старатељство. Ми сада не можемо да знамо какав договор они имају, да ли је он већ нешто затражио, али је чињеница да би можда било најбоље да у овом моменту дете буде уз оца, бар све док мајка опет не стане на ноге. Што се каже, дете има и оца и мајку, а треба да буде уз оног родитеља који најбоље обавља ту функцију. Центар за социјални рад реагује тек пошто неки родитељ дође с одређеним захтевима, а за сада Раста није преузео никакве мере - прича извор Републике и додаје да је за Ану добро да се мало склони из Београда:

Фото: АТА имагес

 

- Она је већ неколико дана у селу код Параћина. Тамо се забарикадирала, погасила је телефоне и никоме се не јавља. С њом је и другарица, од које се не одваја, а кад ће да стане опет на ноге, нико не зна. За сада је много боље да Раста брине о детету. Ана је ван себе, под великим је стресом, а детету треба мајка која ће да се посвети у сваком смислу.

БОНУС ВИДЕО: