Венчање Нине Шербеџије и српског глумца у Новом Саду, уз њихове најмилије.

Чувени уметник Раде Шербеџија (76) и његова супруга Ленка Удовички (56) прославили су венчање своје најстарије ћерке Нине, пише 24 сата.хр. Нина се удала за свог дугогодишњег партнера Филипа, а свечани чин, како медији преносе, одиграо се у Новом Саду.

Фото: Профимедиа

 

 

Како пишу медији, сватови су данима пристизали у Нови Сад. Нину је до олтара допратио отац Раде, држећи је за руку, а млада је блистала у раскошној венчаници с велом који јој је прекривао лице.

Иза њих су корачале Нинине сестре, а за добру атмосферу била је задужена поносна мама Ленка.

31-годишња Нина, иначе, као и родитељи, бави се уметношћу, опробала се у глумци, али више су је занимали режија, као и теорија филмске и позоришне уметности.

 

 

Њен супруг, 34-годишњи Филип такође је глумац, а спојио их је посао.

- Неки кажу да је глумац, али он више воли да га зову гејмер. То ми је први дечко у животу. Пре пет година на Бријунима је глумио у једној представи, али спојили смо се тек прошле године у децембру - рекла је Нина за Глорију 2019. године, када је на Бријунима дошла на прославу очевог 73. рођендана.

Филип је имао неколико запажених улога у серијама "Синђелићи" и "Група", где је глумио негативца Страхињу. Он је 2020. године награђен за најбољу улогу на 55. Филмским сусретима у Нишу, по мишљењу колега, за бравуру у филму "Мој јутарњи смех".

 

Фото: Јутјуб принтскрин/SINDJELIĆI

 

 

Ђурић се, поред глуме, бави и педагошким радом. Како пише у његовој биографији, након завршене Друге крагујевачке гимназије уписао је студије на Академији уметности у Новом Саду, где је завршио и мастер и тренутно ради као асистент на том факултету.

Што се тиче Радета и Ленке, они су се упознали 1990. године у Суботици, а добили су три ћерке: Нину, Вању и Милицу. Раде је већ имао сина Данила и ћерку Луцију из првог брака.

БОНУС ВИДЕО: