Извори блиски "ТМЗ-у" рекали су да је у току истрага и да се сви докази упућују да је унук Роберта Де Нира преминуо од предозирања. Према сазнању "ТМЗ-а", поред тела је пронађено неколико опијата, али и сет за конзумацију наркотика.

Леанрда је полиција пронашла како седи на столици у свом стану у Њујорку у недељу поподне. У званичном извештају нема знакова напада, нити насилне смрти. Наиме, унука Де Нира је прво пронашао пријатељ којем се није јављао неколико дана и дошао је у његов стан како би проверио да ли је са њим све у реду.

Роберт Де Ниро у понедељак је званичном саопштењу за медије изјавио да је дубоко потресен смрћу вољеног унука.

Мајка Леандра Де Нира Родригеза, Дрина Де Ниро на Инстаграму је написала: "Мој предивни анђеле. Толико сам те волела да то речи не могу да опишу још од тренутка када си био у мом стомаку. Био си радост у мом срци. Волела бих да сам сада са тобом. Не знам како ћу живети без тебе, али ћу покушати да ширим љубав коју сам добила од тебе. Био си вољен и волела бих да те је та љубав спасила. Почивај у миру моје мило дете".

Леонардо се појавио у филму "А Стар ис Борн" у којем је играо најбољег друга сина Бређила Купера. Појавио се се исте године, 2018. у филму "Цабарет Маxиме".

Дрину Де Ниро је усвојио Роберт Де Ниро 1976. године.

БОНУС ВИДЕО:

ИНТЕРВЈУ „НОВОСТИ”: Ацо Пејовић искрено о својој каријери, летњој турнеји и познавању вина

(Блиц жена)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".