Певачица Ана Николић није виђена у јавности откад је јавно заратила са бившим менаџером Сашом Мирковићем, након чега је испливао и видео у којем се види она са ранама на лицу.

Припадници седме силе посетили су крај у ком живи певачица. Чим су дошли до зграде, приметили су да је мирно, да Аниних кола нема, а обично су паркирана у близини.

Фото: АТА имагес

 

 

- Нисам је видео данима, ако нема аута, значи да нема ни ње, јер увек јој је ауто паркиран напољу. Гаражно место је продала човеку из зграде поред. Из стана се дешавало да се чују страшна дрека и галама, дадиљу нема, кућну помоћницу такође. Све су то биле дивне жене које нису успеле да издрже њен темперамент и начин живљења - рекао је за "Курир" младић који живи близу Ане.

- Тераса као да је бомба бачена! Теписи, трака за трчање, дететов бицикл, кутије и кесе с ђубретом... Шта да вам кажем, дешавало се да дође до стана и не може кључ да убоде, а онда виче, дере се. Врата су јој изгребана око браве. Ролетне су јој спуштене готово увек. Њена мајка је била недавно, видела сам је, а од тада не виђам ни њу ни Ану - казала је комшиница певачице за исти медиј, па открила да ли је виђала неког у друштву са Николићевом.

- Не. Не знам где је њено дете, да ли ју је бака одвела или ју је узео Раста, не знам стварно - рекла је комшиница.

Фото: АТА имагес

 

 

Чувар зграде је, такође, био расположен за разговор.

- Јао, у последње време кад је видим није то то. Изгледа чудно, носи капе, наочаре обавезно. Није она била нешто боља раније, али некад овако, некад онако. Сад ово у последњих неколико година је страшно. Сећам се раније, током короне, виђао сам је с бившом женом Аце Лукаса, и једна и друга пијане. Ана је тад слупала ауто, па зове такси, не може да га добије, а онда се овде развлаче по улици. Кад стигне такси, Ана са оним њеним форама ту прави хаос и глупира се. Годинама она није у реду, али свакако ово што сада проживљава је ружно, али можда ће је то коначно променити, то бисмо сви волели - закључио је он, док се Ана није јављала на позиве новинара.

БОНУС ВИДЕО: