Nekada je važila za jednu od najlepših i najzgodnijih pevačica na estradi, ali kako je vreme prolazilo, Ana se menjala i često su se za nju vezivali brojni incidenti. Tako ju je ovih dana biviši rijaliti učesnik Dario Šogorović optužio za uznemiravanje. Takođe, zbog kratera na licu, Ana je privukla pažnju. "Republika" je došla do informacije da Ani preti mogućnost da izgubi starateljstvo nad ćerkom Tarom koju je dobila sa reperom Stefanom Đurićem Rastom. 

- Što se tiče toga kod koga sada treba da ostane dete, Ana i Rasta su se dogovorili ko će da brine o ćerkici odmah nakon što su se razveli i tako je do danas. Ako se ispostavi da ona nije podobna majka, on može da traži da dete živi kod njega i da u tom smislu preuzme brigu i dođe sa zahtevima da se njemu dodeli starateljstvo. Mi sada ne možemo da znamo kakav dogovor oni imaju, da li je on već nešto zatražio, ali je činjenica da bi možda bilo najbolje da u ovom momentu dete bude uz oca, bar sve dok majka opet ne stane na noge. Što se kaže, dete ima i oca i majku, a treba da bude uz onog roditelja koji najbolje obavlja tu funkciju. Centar za socijalni rad reaguje tek pošto neki roditelj dođe s određenim zahtevima, a za sada Rasta nije preuzeo nikakve mere - priča izvor Republike i dodaje da je za Anu dobro da se malo skloni iz Beograda:

Foto: ATA images

 

- Ona je već nekoliko dana u selu kod Paraćina. Tamo se zabarikadirala, pogasila je telefone i nikome se ne javlja. S njom je i drugarica, od koje se ne odvaja, a kad će da stane opet na noge, niko ne zna. Za sada je mnogo bolje da Rasta brine o detetu. Ana je van sebe, pod velikim je stresom, a detetu treba majka koja će da se posveti u svakom smislu.

BONUS VIDEO: