Вања је договорила са фирмом за реновирање станова састанак, а тада је радио баш Александар. Од тог састанка почиње права љубавна прича. 

- Ми смо се упознали када сам ја куповала своју некретнину, тако да сам га упознала на његовом послу. Сећам се да када је требало да имамо тај први састанак, да је било много рано, око осам сати ујутру, па сам га замолила да то буде барем у 10, зато што сам вече пре имала других приватних обавеза. Тако сам нешто мало спавала, па сам ујутру онако и не баш сређена отишла, а њему се допала та непосредност и спонтаност, то ми је рекао касније. Слажемо се стварно, јако смо слични и са врлинама и са манама, допуњавамо се. Али ја морам да кажем да сам толерантнија - испричала је својевремено Вања.

Вања је имала срећу што је он права романтична душа па ју је запросио када је то најмање очекивала: 

- Док сам се спремала за ручак поводом наше годишњице за дивно чудо обукла сам се у бело (иначе сам љубитељ црног и нон-стоп сам у црном) и тада ми је синуло да ће можда баш тада бити. Вешто је крио и баш сам се изненадила. Прелеп дан заиста, а прстен је баш по мом укусу - испричала је Вања, преноси "Пинк".

Репер Гастоз са којим је Вања у врло блиским односима, открио је да је Александар певачици права подршка, те да је вози када она треба негде да гостује, али не воли да се експонира: 

- Да, подржава ме и помаже у свему, али не иде на наступе са мном (смех), то се Гале више шалио. Не иде на мој посао, као што ни ја не идем на његов. 

Фото: Инстаграм принтскрин/vanja_mijatovic_vvsr

 

Млада звезда је пронашла правог принца на белом коњу, баш таквог је одувек прижељкивала:  

- Александар је све што сам одувек желела од мушкарца. Он је и романтичан и џентлмен, помаже ми, подржава, теши, засмејава… и воли некако посебно, истакла је недавно за медије.

БОНУС ВИДЕО: