"Не могу да кажем ни да је он крив, ни да сам ја крива. Ужасно је изгледао раскид. Толико ужасно да не знам и да ли је требало. Нисмо се ми никада ни удаљили. Ми смо до последњег дана живели заједно и све је било супер. Али некако ја сам, ваљда, тим својим понашањем и уљуљкивањем направила од њега. Нећу рећи дете, него као, ето, да сам моја мајка. Можда сам ја изгубила неки осећај мушкарца. Откуд знам. Али се десило то да сам се ја заљубила у другог. Нисам ни знала да је моје срце слободно за другог. На крају, кад сам ја почела да размишљам о другоме, мени је било криво. Ја сам хтела да се убијем. Јако ми је било тешко јер је у мени, борила се та нека страст која се као пробудила и нешто што ја имам, што знам да је... Не, није кривица, него што знам да нећу имати са другим".

Foto:Printskrin/ Instagrm/radamanojlovic

 

Ово је рекла Рада Манојловић о Милану Станковићу, признавши да се током везе са њим заљубила у другог мушкарца - Момира Гајића, са којим је касније и била у вези.

Фото: В.Данилов/Принтскрин Инстаграм/igor_mijovic

 

- Све време размишљам да ли да нешто причам о њој. Она би хтела, знам да би хтела да причам о њој. Све оно што сте прочитали је истина - рекла нам је Рада, мислећи на то да је Момирова сестра Раду оптужила да је "циљано довела медије на аеродром" када се певачица на истом нашла у исто време кад и Момир, али и Милан Станковић.

Међутим, о Момировим родитељима имала је само речи хвале.

- Стварно, његова породица, мајка и отац су били према мени изузетно срдачни, увек су ме посматрали као своје дете. За њих велики поздрав, они су дивни људи! Сад, нормално, свуда постоји она заова. (смех) Како се у народу каже, заова или зЛаова?! (смех) - упитала је Рада јасно ставивши до знања шта мисли о Момировој сестри.

Иначе, Момир је након раскида са Радом наводно кратко рекао:

- Рада је доказ да не треба бити са певачицом.

- Са бившим дечком раскинула сам пре пет и по месеци и не бих му додатно поклањала пажњу. За мене је мртав. На ту причу бих ставила тачку, а он ће остати познат као "бивши дечко Раде Манојловић" - није му остала дужна Рада.

- Поред моје каријере, сметала нам је и даљина. У вези је било и прелепих тренутака, али и даљина је учинила своје. Он живи и ради у Америци, а ја у Србији. Неко време смо успевали да ускладимо обавезе и виђамо се, али честа раздвојеност је пресудила - објаснила је Манојловићева пре неколико година.

- Мој тата и он су имали сасвим нормалан и коректан однос, и верујем да је мој тата, исто као и мој бивши дечко, мало манипулисан. Три године смо били заједно и све што сам имала да кажем о њему већ је речено. Није нам ишло најбоље у последње време. И он и ја дали смо све од себе. Али не вреди, кад не иде, не иде - говорила је тада Рада.

Foto:Printskrin/ Instagrm/radamanojlovic

 

Иначе, Момир је данас у браку са Невеном Нинковић из Крагујевца, која му је подарила две ћерке. Живе на Флориди где он ради као кошаркашки агент.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".