Александра Радовић гостујући у једној емисији говорила је о родитељству, својој новој песми, а открила је и тајну свог беспрекорног изгледа у 48. години.

Фото: Предраг Митић

 

- Некима се песма мање допада, али оно штио је важно јесте да не мора свака нумера бити ремек-дело. Неке нумере треба да буду опуштеност, да уживамо уз њих током лета - рекла је Александра и додала:

- Увек је изазовније покушати да "апгрејдујете" себе. Ослањамо се на старе сараднике, опет сви се добро познајемо. Постоје талентовани млади људи - каже певачица, а онда је открила колико је њена ћерка Нина поносна на то што јој је она мама.

- Она је сада напунила 13 година и она воли да се зна да сам јој ја мама. Поносна је. Време лети, бити родитељ је највећа обавеза и одговорност. То је мој фокус, а на другом месту је посао - поручила је Александра и открила тајну свог младоликог изгледа.

- Не могу рећи да се не негујем, то је тако од мојих двадесетих. Увек сам била посвећена својој кожи, користила добру козметику. Тренирам стално, 4 до 5 пута недељно и нормална исхрана. Има и до генетике, наравно - открива певачица.

 

(Пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".