Певачица Ана Николић нашла се у центру медијске пажње када је од стране бившег ријалити учесника и певача Дариа Шогоровића оптужена за узнемиравање, а тим поводом огласила се и Анина мајка Миљана.

Певачицина мајка није претерано потресена због Шогоровићевих тврдњи везаних за њену ћерку, већ, како каже, ужива у топлим данима далеко од престонице.

- Извините, ја сам тренутно на одмору. Не налазим се у земљи уопште, на мору сам, уживам. Не бих коментарисала сада ништа - рекла је Миљана и нагласила да није упућена у теме о којима медији последњих дана пишу, па тако и у скандал у којем је главни актер њена ћерка.

Фото: АТА имагес

 

 

Подсетимо, након драме у којој се нашла, Ана је отишла у родни крај Доњу Мутницу код Параћина, где тренутно проводи слободно време.

Испред њене зграде у Београду тотални је мук, док су на прозорима навучене ролетне. Комшије популарне певачице тврде да Ана има диван карактер, али и да су они приметили да се са њом нешто дешава у последње време. Како су рекли ни њену кућну помоћницу нису виђали да посећује стан.

Фото: АТА имагес

 

 

Осим шокантних тврдњи Дариа Шогоровића, Ана је објавила снимак свог лица који је забринуо јавност.

Велики кратери и ране на челу, које је до сада вешто скривала, јасно су се видели на снимку, те су сви фанови били изузетно забринути због призора који су видели.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: