Vanja je dogovorila sa firmom za renoviranje stanova sastanak, a tada je radio baš Aleksandar. Od tog sastanka počinje prava ljubavna priča. 

- Mi smo se upoznali kada sam ja kupovala svoju nekretninu, tako da sam ga upoznala na njegovom poslu. Sećam se da kada je trebalo da imamo taj prvi sastanak, da je bilo mnogo rano, oko osam sati ujutru, pa sam ga zamolila da to bude barem u 10, zato što sam veče pre imala drugih privatnih obaveza. Tako sam nešto malo spavala, pa sam ujutru onako i ne baš sređena otišla, a njemu se dopala ta neposrednost i spontanost, to mi je rekao kasnije. Slažemo se stvarno, jako smo slični i sa vrlinama i sa manama, dopunjavamo se. Ali ja moram da kažem da sam tolerantnija - ispričala je svojevremeno Vanja.

Vanja je imala sreću što je on prava romantična duša pa ju je zaprosio kada je to najmanje očekivala: 

- Dok sam se spremala za ručak povodom naše godišnjice za divno čudo obukla sam se u belo (inače sam ljubitelj crnog i non-stop sam u crnom) i tada mi je sinulo da će možda baš tada biti. Vešto je krio i baš sam se iznenadila. Prelep dan zaista, a prsten je baš po mom ukusu - ispričala je Vanja, prenosi "Pink".

Reper Gastoz sa kojim je Vanja u vrlo bliskim odnosima, otkrio je da je Aleksandar pevačici prava podrška, te da je vozi kada ona treba negde da gostuje, ali ne voli da se eksponira: 

- Da, podržava me i pomaže u svemu, ali ne ide na nastupe sa mnom (smeh), to se Gale više šalio. Ne ide na moj posao, kao što ni ja ne idem na njegov. 

Foto: Instagram printskrin/vanja_mijatovic_vvsr

 

Mlada zvezda je pronašla pravog princa na belom konju, baš takvog je oduvek priželjkivala:  

- Aleksandar je sve što sam oduvek želela od muškarca. On je i romantičan i džentlmen, pomaže mi, podržava, teši, zasmejava… i voli nekako posebno, istakla je nedavno za medije.

BONUS VIDEO: