Pevačica Ana Nikolić našla se u centru medijske pažnje kada je od strane bivšeg rijaliti učesnika i pevača Daria Šogorovića optužena za uznemiravanje, a tim povodom oglasila se i Anina majka Miljana.

Pevačicina majka nije preterano potresena zbog Šogorovićevih tvrdnji vezanih za njenu ćerku, već, kako kaže, uživa u toplim danima daleko od prestonice.

- Izvinite, ja sam trenutno na odmoru. Ne nalazim se u zemlji uopšte, na moru sam, uživam. Ne bih komentarisala sada ništa - rekla je Miljana i naglasila da nije upućena u teme o kojima mediji poslednjih dana pišu, pa tako i u skandal u kojem je glavni akter njena ćerka.

Foto: ATA images

 

 

Podsetimo, nakon drame u kojoj se našla, Ana je otišla u rodni kraj Donju Mutnicu kod Paraćina, gde trenutno provodi slobodno vreme.

Ispred njene zgrade u Beogradu totalni je muk, dok su na prozorima navučene roletne. Komšije popularne pevačice tvrde da Ana ima divan karakter, ali i da su oni primetili da se sa njom nešto dešava u poslednje vreme. Kako su rekli ni njenu kućnu pomoćnicu nisu viđali da posećuje stan.

Foto: ATA images

 

 

Osim šokantnih tvrdnji Daria Šogorovića, Ana je objavila snimak svog lica koji je zabrinuo javnost.

Veliki krateri i rane na čelu, koje je do sada vešto skrivala, jasno su se videli na snimku, te su svi fanovi bili izuzetno zabrinuti zbog prizora koji su videli.

(Blic)

BONUS VIDEO: