Према речима извора Блица, Ани се можда може много тога замерити у животу али да су ожиљци и ране од недозвољених супстанци, тешко.

Фото: АТА имагес

 

- Површно је мислити да недозвољене супстанце могу тако нешто направити на нечијем лицу. Ово је последица лошег ласерског третмана и нажалост многе жене доживе сличну судбину у жељи да изгледају лепше и млађе. Многе се подвргну и спаљивању првог слоја коже па их и то доведе до оваквих кратера. У сваком случају, Ана је очигледно поверила лице неком нестручном и себи нанела озбиљне последице таквом одлуком, каже извор Блица и додаје:

- Ово се не може решити новим третманима, за ово је потребно лечење озбиљног доктора дерматолога јер овакве озледе могу лако да се инфицирају и да јој угрозе здравље. Добро је ако се обратила лекарима, као што пише јер ће они једини знати шта чинити. Ту мора да буде дугорочно лечење. Не може ово да се санира за пар месеци, мора се водити рачуна и да не остану ожиљци. Са друге стране стрес и неуредан начин живота могу погоршати стање код оваквих случајева.

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, читав дан траје агонија од када се на друштвеним мрежама појавио снимак на којем се виде кратери на Анином лицу. Убрзо се у читаву причу умештао менаџер Николићеве, који тврди да Ана узима недозвољена супстанце и да ју је издражавао шест месеци.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".