Након што је на друштвене мреже јуче процурео снимак певачице са кратерима на лицу и њеном молбом за помоћ, огласио се њен колега Аца Лукас:

- Боже, колико ми је жао ове жене! Све смо урадили да јој помогнемо да се врати. И водио сам је да буде гост на мом концерту у Арени Загреб, и ево вам коначно истине зашто није певала. Па допутовала је у Загреб на време, сместила се у хотел, ја сам почео са концертом у 21 сат, она је требало, логично, да се појави у Арени најкасније до 22 сата, јер концерт траје два сата, или мало више. А она се појавила у Арени у 23 часа! Oвим чином показала je огромно непоштовање - написао је Лукас.

Фото: Инстаграм принтскрин/ananikolicoffical

 

Ана се након његове објаве огласила и написала певачу да ће њихово следеће виђање бити на ВМА.

Певачица је објавила и видео на ком се налази на улазу у своје родно место и игра уз њену омиљену песму од репера Цобија "Одакле сам ја", а уз то је написала:

- Ја свог оца никада нисам обрукала нити разочарала као човек. И нико ме неће стављати у кош где не припадам. Нико. Никада. Ово је сада питање части. И зато видимо се на ВМА - написала је певачица из свог родног места Доње Мутнице.

БОНУС ВИДЕО: