Наташа Беквалац осим по својим хитовима, у народу је омиљена и због свог препознатљивог смисла за хумор, а њене изјаве неретко одјекну и постану виралне на друштвеним мрежама.

Беквалчева је сада своје пратиоце на Инстаграму насмејала јутарњим ћаскањем са мајком Миром Беквалац, која је коментарисала стихове њене нове песме.

Фото: Фото:Принтскрин/ Инстагрм/тијана.стоисављевиц

 

- Јако добра песма, све, осим халтера - одбрусила је мама Мира.

- Толико ти смета? - питала ју је Наташа

- Да - одговорила је мама Мира.

- Па што, то је у улози, ја сам у улози - правдала се Наташа.

- Ма мани ме улоге, али ти волиш да играш улогу, што неко други није одиграо ту улогу - додала је Мира, која јој је потом честитала.

- Честитам мајмуне - рекла је Мира кроз осмех и у шали, а онда се надовезала и Наташина сестра Кристина, која је признала да јој је она набавила халтере.

- Ти си крива за све - поручила је Мира Кристини.

Подсетимо, Наташа је недавно мами показала како ће изгледати у новом пројекту, на шта јој је она шокирано поручила да нема коментар, услед чега је уследила салва критика.

- Докле, девојко, халтери?! Извади коначно ту траку из д*****! Ти си озбиљан музички радник. Хало - написала јој је мајка.

- Мама, ово је шоубизнис! Па нисам с ума сишла. Приватно изгледам као домаћица, што и јесам. Мама, није баш као што изгледа. Кад се измонтира биће сензуално - објаснила јој је Наташа.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".