Маја Волк је недавно на друштвеним мрежама поделила један одломак из своје књиге, због чега је скренула велику пажњу на себе. Она је написала да су је родитељи као малу сурово кажњавали и вршили насиље над њом. 

- Врло брзо сам схватила да људи не желе да слушају мрачне приче, а ја сам их имала, те неком морала да испричам, да не бих полудела. Још од детињства, од тога како су ме родитељи сурово кажњавали вишечасовним батинама, шутирали по поду, ударали, шамарали, до понижавајућих ситуација у љубавним односима. Мало хумора убаченог у причу био је једини начин да људи прогутају горку пилулу - рекла је она. 

Фото: М. Лабудовић

 

 

Подсетимо, уместо да стану пред олтар, сценаристкиња и професорка Маја Волк и њен доскорашњи партнер Никос Гусгунис, раскинли су веридбу 2021. године. Због пандемије се нису били видели годину дана, пре него што је он одлучио да раскине, Волкова је истакла и да се његова породица противила њиховој љубави.

- Никос је и раније био усамљен, али сада су га дотукли изолација и карантин. Због короне, грчке власти су увеле такве мере да му је забрањено да види мајку, ћерке, не сме да иде изван своје околине, чак ни на плажу, само до апотеке, продавнице хране и да изведе пса. Од почетног огорчења, све је ескалирало у непрестани гнев, а то се појачало уплитањем његове породице и противљењем било каквој помисли на могући брак са мном - рекла је једном приликом Маја за "Стори".

Фото: М. Лабудовић

 

 

Са друге стране, списатељицу су подигли глумица Мирјана Коџић и филмски и позоришни критичар, доктор наука Петар Волк. Маја је Мирјанино једино дете из брака са Петром, а својевремено, Волкова је испричала како је њена наследница повукла - бакине гене.

- Најстарије и најмлађе дете на неки начин по рођењу имају "статус", али средње је увек у проблему. Зато је Милена још у детињству развила шарм, не би ли привукла пажњу. Наследила је темперамент од моје маме, глумице Мирјане Коџић и, то је умела да користи - открила је била једном за "Хелло".

Мирјана је преминула у јулу 2004, а Петар у децембру 2021. године.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".