Ни криви ни дужни ни њихова деца не остају по страни када су папараци у питању, па их тако прате и сликају на сваком кораку, па су фанови овог бившег пара приметили да се Шајло Дћоли Пит није појављивала у јавности од почетка фебруара.

Фото: Профимедиа

 

Шајло, за коу се од млађих дана причало да је можда трансродна, јер се облачила као мушкарац, таман када се чинило да се ствари враћају у нормали она је - обријала главу.

Она је дуже време није појављивала ни на једном догађају са својом мајком и браћом и сестрама, па није ни чудо да сада сви медији брује о њеном изгледу када се напокон појавила у друштву своје мајке и браће и сестара када су посетили један ресторан у Њујорку.

Шајло је изгледала непрепознатљиво, јер је испод капуљаче и предимензионираних панталона нико није ни препознао.

Фото:Профимедиа

 

Девојчица се крила иза сестре Захаре, а насмејала се само једном.

Чини се да Шајло још увек има кратку косу, а тинејџерка се вратила стандардном стилу облачења који је практиковала и раније – када је носила само мушку гардеробу.

Фото:Профимедиа

 

За њу се годинама причало да је трансродна, па се причало да је чак била и договорена операција промене пола. Она је наводно тражила да је укућани зову Џон, што су они и поштовали, а онда се све променило прошле године када се Шајло појавила на црвеном тепиху на премијери Анђелининог филма у хаљини и изгледала као богиња.

Она је тада наставила да на разним догађајима на које је ишла са Анђелином да носи хаљине, па је тако чак једном позајмила од мајке њену стару хаљину, а њеним изгледом јавност је била одушевљена и стално се распредало да ли више личи на оца или на мајку.

 

 

Међутим, чини се да се девојчица вратила на старо сада када је обријала главу и сада се сви питају да ли су се вратиле и сумње да је оно с почетка ипак - права она.

(Стил)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".