Певачица Славица Ћуктераш после скандала са бившим мужем први пут се појавила на једном догађају на којем је наступала. Ћуктераш је на себи носила провокативни кожни комплет и показала је све извајано тело. 

Ипак, Славица није желела да даје изјаве за медије, већ је, чим је стигла, отишла на бину, коју је делила са колегом Браниславом Мојићевићем.

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, бивши муж певачице Славице Ћуктераш, Влада Аврамов саслушан је у полицији, након што га је певачица пријавила због претњи.

Према одлуци Основног суда у Новом Саду и Славици Ћуктераш и њеном бившем супругу Владимиру Аврамову до 26. јула ове године забрањено је да комуницирају и прилазе једно другом.

Славица је навела да је у ранијем периоду трпела психичко насиље, али да није пријавила полицији јер није желела да то буде у јавности, због природе јавног посла којим се бави.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusan Gogic (@gogicdusan)

У тренутку пријаве Владимир није био у Србији, па је у прошлу суботу у пратњи адвоката саслушан у полицији. Тада је такође пријавио своју бившу супругу за претње путем порука.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".