Nataša Bekvalac osim po svojim hitovima, u narodu je omiljena i zbog svog prepoznatljivog smisla za humor, a njene izjave neretko odjeknu i postanu viralne na društvenim mrežama.

Bekvalčeva je sada svoje pratioce na Instagramu nasmejala jutarnjim ćaskanjem sa majkom Mirom Bekvalac, koja je komentarisala stihove njene nove pesme.

Foto: Foto:Printskrin/ Instagrm/tijana.stoisavljevic

 

- Jako dobra pesma, sve, osim haltera - odbrusila je mama Mira.

- Toliko ti smeta? - pitala ju je Nataša

- Da - odgovorila je mama Mira.

- Pa što, to je u ulozi, ja sam u ulozi - pravdala se Nataša.

- Ma mani me uloge, ali ti voliš da igraš ulogu, što neko drugi nije odigrao tu ulogu - dodala je Mira, koja joj je potom čestitala.

- Čestitam majmune - rekla je Mira kroz osmeh i u šali, a onda se nadovezala i Natašina sestra Kristina, koja je priznala da joj je ona nabavila haltere.

- Ti si kriva za sve - poručila je Mira Kristini.

Podsetimo, Nataša je nedavno mami pokazala kako će izgledati u novom projektu, na šta joj je ona šokirano poručila da nema komentar, usled čega je usledila salva kritika.

- Dokle, devojko, halteri?! Izvadi konačno tu traku iz d*****! Ti si ozbiljan muzički radnik. Halo - napisala joj je majka.

- Mama, ovo je šoubiznis! Pa nisam s uma sišla. Privatno izgledam kao domaćica, što i jesam. Mama, nije baš kao što izgleda. Kad se izmontira biće senzualno - objasnila joj je Nataša.

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".