Катарина Живковић објавила је на свом сторију на Инстаграму језиве поруке које добија од хејтера. Певачица је недавно исказала свој став да треба вратити старе васпитне методе када је у питању васпитавање деце, а сада је наишла на осуде.

- Ово што ви радите и пишете мени и о мени је насиље. Прво не желите да чујете шта говорим, друго немате капацитет да размете јер сте ограничени и глупи ко к****. Треће, све што желите мени дабогда вам се троструко вратило стока једна погана и распала - написала је певачица која је била видно изреволтирана.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/katarina_zivkovic_official

 

Подсетимо, певачица Катарина Живковић недавно је изјавила да децу треба излагати насиљу.

- Мене су тукли када сам била мала и ништа ми не фали! У неким случајевима батина је из раја изашла. Ова времена су много незгодна због телефона и друштвених мрежа, па је клинце тешко контролисати. Родитељи треба прво да их казне одузимањем мобилних, а ако ни то не помаже, онда их туците - рекла је Катарина Живковић.

Фото: АТА имагес

 

Она је такође објаснила да сматра да мушкарци наспрам жена шампиони у лагању.

- Ни жене нису увек искрене, али се на нама то лако примети. Ми чешће лажемо око ситница, а мушкарци око крупних ствари - рекла је Каћа и додала да брак у којем жена зарађује више од мужа може да опстане.

- Наравно да може! Важно је да се људи воле, а не ко колико има пара. Ипак, кад је жена успешна и богата, мушкарац може да се осети инфериорно".

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".