Јелена Томашевић годинама ужива у складном браку са Иваном Босиљчићем коме је подарила ћерку Нину. О приватном животу ретко говори у јавности због чега се сваки њен корак помно прати. 

Фото: АТА имагес

 

 

Пре него што је започела музичку каријеру Јелена је са мајком Снежаном, оцем Драганом и братом Дарком живела у Крагујевцу где је завршила основну и средњу школу. 

Мајка Јелене Томашевић радила је као главна медицинска сестра неурохирургије у Клиничком центру у Крагујевцу, док јој је отац био електротехничар по струци.

-  Њена професија је да води рачуна о другим људима, али она и мимо болнице цео свој живот безрезервно помаже свима око себе - и онима које познаје и онима које не познаје. Њено срце је велико као свемир и поносна сам што ми је баш она мама - написала је једном приликом Јелена на Инстаграму.

 

 

Иако је својевремено тврдила да је карактерно веома слична оцу и да је "татино дете", певачица не крије да је изузетно везана за мајку којој је путем Инстаграма упутила најнежније речи.

Наиме, мајка Јелене Томашевић прославила је рођендан, а певачица је тим поводом објавила заједничку фотографију препуну поштовања и љубави. 

- Жена змај, жена љубав, жена храброст- моја мајка! Срећан ти рођендан лепотице наша! Жива и здрава нам била! Волимо те до звезда - написала је Јелена

БОНУС ВИДЕО: