Певачица Теа Таировић за кратко време је успела да заузме своје место на естрадном небу и изгради завидну музичку каријеру, а мало ко зна да су њени родитељи, такође, веома цењени у јавности.

Фото: АТА имагес

 

 

Теа је једном приликом показала свог оца чувеног уметника Зорана Таировића. Они су тада уживали у тамбурашима и проводу, а фотографије из изласка је поделила на свом Инстаграм профилу, када је већина фанова имала прилику да их по први пут види заједно.

- Тата и ћера - написала је Теа тада.

Иначе, њен отац је академски сликар. Бавио се и компоновањем и режијом, а такође је и доктор наука.

 

 

Једном приликом су медији посетили крај у којем је Зоран имао атеље, а комшије су испричале да је својевремено наводно био у емотивној вези са глумицом Весном Чипчић.

- Не, немојте да инсистирате. Ја са Весном нисам у вези већ десет година. Немам шта да причам о томе - кратко је поручио Зоран Таировић када је једном приликом коментарисао њихов однос.

Фото: АТА имагес

 

 

Са друге стране, Теа не крије ни колико је везана за своју мајку, Божицу Малевић, која се годинама бавила водитељским послом.

- Веровали или не, ја сам одувек знала да ће се она бавити јавном сценом. Теа је дете које је прво проплесало, па проходало. Знала сам да ће бити у неким уметничким водама, имала је од кога и да наследи. Тата јој је уметник, од мене је можда усвојила склоност ка медијима. Нисам баш мислила да ће бити певачица, можда пре да ће се бавити глумом - открила је Теина мама једном приликом, преноси "Хелло".

Фото: Инстаграм принтскрин/bozica5204

 

 

- Маму питам за све и за каријеру и за односе са људима, колегама, за љубавне проблеме. Она увек најбоље зна. Мама ми се меша и у љубавне односе (смех). Добро, претерујем мало, не меша се баш у све, али увек ми је битно оно што ми каже, сугерише ми ако неко није добар за мене или ми скрене пажњу ако се понашам лоше. За све што каже, испостави се да је била у праву - признала је Теа својевремено.

БОНУС ВИДЕО: