Прослављени фудбалер Пеђа Мијатовић се у друштву супруге Анете и ћерке Лоле појавио на гала догађају који је организовао Рафаел Надал. 

Фото: АТА имагес

 

 

Наиме, шпански тенисер покренуо је ланац луксузних хотела, а један од првих је на Мајорци на чијем се отварању појавила породица Мијатовић.

Иако је на догађају било мноштво званица из шпанског и европског џет-сета, ћерка Пеђе Мијатовића је својим појављивањем засенила присутне. 

Лепа Лола завршила је Интернационалну средњу школу у Мадриду, а потом уписала бизнис и право са политиком и филозофијом на универзитету "ИЦАДЕ".

Након предавања ћерка Пеђе Мијатовића искористила је прилику да са родитељима пође на Мајорку, а од њене лепоте многима је застао дах. 

Шпански портал "Хола" наводи да Лола поред матерњег, течно говори још три језика - шпански, енглески и француски, али и да је веома заинтересована за свет моде. 

- Волим да будем модел и да будем испред камера, али сам и страствена за процес и страст иза сваке фотографије - поручила је она поменути медиј прошле године.

БОНУС ВИДЕО: