Jelena Tomašević godinama uživa u skladnom braku sa Ivanom Bosiljčićem kome je podarila ćerku Ninu. O privatnom životu retko govori u javnosti zbog čega se svaki njen korak pomno prati. 

Foto: ATA images

 

 

Pre nego što je započela muzičku karijeru Jelena je sa majkom Snežanom, ocem Draganom i bratom Darkom živela u Kragujevcu gde je završila osnovnu i srednju školu. 

Majka Jelene Tomašević radila je kao glavna medicinska sestra neurohirurgije u Kliničkom centru u Kragujevcu, dok joj je otac bio elektrotehničar po struci.

-  NJena profesija je da vodi računa o drugim ljudima, ali ona i mimo bolnice ceo svoj život bezrezervno pomaže svima oko sebe - i onima koje poznaje i onima koje ne poznaje. NJeno srce je veliko kao svemir i ponosna sam što mi je baš ona mama - napisala je jednom prilikom Jelena na Instagramu.

 

 

Iako je svojevremeno tvrdila da je karakterno veoma slična ocu i da je "tatino dete", pevačica ne krije da je izuzetno vezana za majku kojoj je putem Instagrama uputila najnežnije reči.

Naime, majka Jelene Tomašević proslavila je rođendan, a pevačica je tim povodom objavila zajedničku fotografiju prepunu poštovanja i ljubavi. 

- Žena zmaj, žena ljubav, žena hrabrost- moja majka! Srećan ti rođendan lepotice naša! Živa i zdrava nam bila! Volimo te do zvezda - napisala je Jelena

BONUS VIDEO: