Сестра Тање Бошковић њена је највећа подршка.

Иако је млађа од глумице две године, Сања је била уз старију сестру у најтежим животним тренуцима.

Фото: В. Данилов

 

 

Њих две имају сјајан однос, заједно су одрасле, училе да кувају, биле једна уз другу кад су стварале породицу, а тврде да се никада нису посвађале, због чега их је мајка задиркивала.

- Мама је једном приликом рекла: "Баш ме нервирате што се никада нисте посвађале". Не знам да ли су сви такви, али нас две јесмо – рекла је сестра Тање Бошковић једном приликом, на шта се глумица надовезала, коментаришући ред, рад и дисциплину која је током одрастања владала у њиховом дому.

Фото: Јутјуб принтскрин/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

 

 

- Увек је свако знао свој посао када смо биле мале. То је исто јако важно, да просто што она ради боље уради она, а оно што ја радим боље урадим ја. И то је фантастично, у кујини се то нарочито види. Сања прави колаче најбоље на свету, не постоји уопште неко ко прави боље. Нећу онда да се петљам.

За разлику од сестре која је била вичнија у припреми слаткиша Тања је увек боље знала са шиваћом машином те је тако за три сата осмислила Сањи матурску хаљину и сашила јој је. Анегдоту од тога дана препричава Сања кроз осмех:

Фото: Јутјуб принтскрин/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

 

 

- На брзу брзину све припремамо, док се ја шминкам Тања порубљује два пуна круга и пуши цигару. У једном моменту видим је како уместо цигарете у уста ставља иглу. То је било потпуно помрачење мозга - испричала је кроз смех сестра Тање Бошковић, на шта се глумица надовезала да су увек заједно све брже завршавале и да је све у животу лакше јер је лепо кад имаш некога ко те воли безусловно, пренео је Сторy.

БОНУС ВИДЕО: